skip to Main Content

Magical Ice Skating -tapahtumaan osallistuu tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja Eurooppaa. Tapahtumaan kuuluva Kuolimo-luistelu järjestetään Kuolimo-järven jäällä Savitaipaleessa. Reitit ovat 5 ja 10 km. Ohjelmaan kuuluu jääshow, jossa mm. ilotulitusta, musiikkia, akrobatiaa. Perjantain ohjelma on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja lauantai on suunniteltu kaikille muille osallistujille. Lauantai-ilta on hyvin suosittu. Luistelurata valaistaan soihduilla ja se luo unohtamattoman tunnelman. Osallistumismaksu kattaa luistelun, lämpimän mehun ja vakuutuksen.

HUOM! tapahtuma on siirretty pidettäväksi la 7.3. klo 11.00-15.00 ja iltaohjelma klo 18.30 alkaen. Alkuperäinen ajankohta oli la 15.2.

Johtuen huonosta jäätilanteesta, tapahtuma on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan tänä vuonna. Pitää myös harkita tuleville vuosille tapahtuman ajankohtaa. Jos jäätilanne niin sallii, hiihtolomaa edeltävänä perjantaina voidaan pitää perinteiset koululaisluistelut.

Tapahtuman pääjärjestäjänä on Original Events Oy yhteistyössä StU luistelujaoston kanssa. Luistelujaosto vastaa radasta, tapahtuman lipunmyynnistä, välinevuokrauksesta, roihuluistelusta ja sään mukaan varasuunnitelmana Timon taipaleen patikkaretkestä.

Savitaipaleen luistelutapahtuma saa uutta ilmettä ja sisältöä, alkuperäistä luistelutapahtumaa unohtamatta. 7.3. tapahtuman lauantain ohjelma julkistetaan helmikuun alkupuolella.

Teemu Virtanen Original Eventsistä toimii tapahtuman pääkoordinaattorina.

Nähdään 7.3. !

Tommi Naakka, tommi.naakka@savitaipale.fi, 0400 557 879

Teemu Virtanen, teemu.virtanen@gmail.com, 040 5880738

Jarmo Peltonen, jarmo.peltonen5@gmail.com,  050 9190071

Back To Top